سهراب یوسف شاهی، مخترعی که گام های موفقیت را طی می کند.

1391/11/06

سهراب یوسف شاهی که در سال 1388 به «دفتر حقوقی نوبان» مراجعه و اختراعی را تحت عنوان «جدول های پلیمری» به ثبت رساند، هم اکنون ضمن موفقیتِ روزافزون در ثبت چندین اختراع دیگر، گام های بزرگ تری را  در زمینه تجاری سازی اختراعات خود طی می کند و تکنولوژی اختراعی خود را نیز روز به روز افزایش می دهد. 

طی سالهای اخیر، مصاحبه های گوناگونی از آقای یوسف شاهی منتشر شده و هر بار به بخشی از جنبه های اختراعی و کاربردی اختراعات وی پرداخته شده است. گزارش مختصر زیر نیز در راستای مصاحبه های انجام شده تهیه شده است و این بار نیز از زاویه ای دیگر به زمینه های کاربردی اختراع جدول های پلیمری پرداخته شده است.

 

«یوسف‌شاهی مجری طرح جدول‌های پلیمری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: در جدول‌های پلیمری یک قطعه بادی پلیمری جایگزین جدول‌های فرسوده خیابان می‌شود به طوریکه 80 درصد مواد اولیه ساخت این جدول‌ها نیز از پلاستیک‌های بازیافتی هستند و 20 درصد آن از پلی اتیلن نو تشکیل می‌شود.

وی افزود: جدول‌های معمول خیابانی به صورت سنتی و با هزینه‌های بالا تهیه می‌شوند و قابل بازیافت نیز نیستند.

یوسف‌شاهی ادامه داد: در این طرح از دو نوع نانوکامپوزیت استفاده شده است که یک نوع آن فتوکاتالیست و خودتمیز شونده هستند و نوع دیگر آن اشعه UV را برای بازتابش نور ذخیره می‌کند.

به گفته وی، ذخیره نور در این جدول‌ها به این شکل صورت می‌گیرد که به میزان ساعات طول روز که جدول‌ها در معرض تابش نور خورشید هستند در شب نور بازتابش می‌کنند.

مجری این طرح اظهار داشت: این جدول‌ها قابل بازیافت بوده و دارای مزیت‌هایی نظیر نصب آسان، مقاومت در برابر یخ زدگی و عوامل فرسایش طبیعی هستند و بین 5 تا 10 سال ماندگاری دارند.

وی گفت: این جدول‌ها انعطاف‌پذیری بالایی دارند و در برابر ضربه مقاوم هستند.

یوسف‌شاهی عنوان کرد: در حال حاضر این طرح در مرحله تولید انبوه است.  

خبر یکسان در فیس بوک

 

منبع:  خبرگزاری فارس